Fjord cruise Line Logo

NORWEGIAN FJORD CRUISE LINE

BLI MEDEIER

 

Hvordan blir folks reisemønster etter Covid 19? Vil folk fortsatt trenge seg sammen i blikkbokser, sammen med 2.500 andre turister, eller reise på små explorer skip i de norske fjordene?

MED LOKALE OPPLEVELSER, SOM OGSÅ ER MILJØVENNLIG OG TEKNOLOGIDREVET?

Forløperen ble startet av Mads Bækkelund i 2008 med skipet MV Fjord Visjon, hvor NRK1 og en rekke andre kanaler er med på båtens ferd i «oppdrag Sognefjorden» og «oppdrag nord Norge», med rundt 20 millioner følgere.  Dette leder til etableringen av et profesjonelt nytt norsk explorer cruiserederi som kjøper sitt første fartøy, og vil utvide med flere linjer og skip etter hvert som seiler på de norske fjordene og langs kysten, og nå kan du bli medeier og partner.

·      Verden søker bort fra  masseturisme og flokk opplevelser, og vi tilbyr spennende cruise på Sognefjorden, Lofoten og Lyngen, med kultur og historie.

·      Godt kjøkken med fersk lokal mat & drikke.

·      Mindre cruiseskip med 10-100 gjester både på dagsturer og med overnatting. «Reis noen timer eller flere dager med fjordenes egen cruiselinje». “experience local crew and local food, on your way to a destination none of the large cruiseliners can go”.

·      Faste rutecruise i Sognefjorden som er enkle for turistene og booke på www.fjordbooking.com som er selskapets egen portal for enklere pakketurer, men også mer spesialiserte cruise over flere dager. Med skiturer, foredragsholdere og spennende landturer med genuine lokale opplevelser. Vi har også tidvis «open bridge» med muligheter til å lære navigasjon. Fjordbooking skal også utvikles til en reiseportal med overnatting og aktiviteter i Norge, med lave kommisjonssatser til brukerne.

 ·      Vi utvikler egne interaktive kart, hvor gjester kan sette sammen cruise med transport og opplevelser i land, og lage egne reiseruter, og reise hele veien på samme QR kode på mobilen.

     Vi utvikler et eget digitalt lojalitets program med en egen reiselisvaluta hvor gjestene får 1 Norwegian Fjord Coin for hver 1.000,- kr du bruker om bord, som kan veksles inn i nye opplevelser, se www.norwegianfjordcoin.no. Her skal vi også jobbe med og koble oss opp mot lokale tjenester og leverandører. Og nye reiser skal kunne bestilles med Fjordcoin bla for å unngå dyre kredittkort og vekslings gebyrer.

·      Miljøvennlig med landstrøm. All kloakk blir renset og pumpes i land og vi jobber også med biodrivstoff og elektriske løsninger

·      30.000 aksjer a 1.000,- kr tilgjengelig i det skipseiende selskap NORWEGIAN FJORD CRUISE LINE AS. For hver 1 aksje i NFCL medfølger også 1 aksje i det operative markedsselskapet FJORDBOOKING AS som også har 30.000 aksjer. Med andre ord samme eierbrøk i begge selskap. Minste tegningsbeløp 50.000,- kr. Det er 22% fradrag for investeringer på skatten, på inntil 1.000.000,- og selskapet søker også om skattefunn. 

·      Norsk flaggede båter med norske aksjeselskap som eiere. 

     NFCL ser også mot verdens første helelektriske cruisebåt, og beregnet på og gå i fjordene hvor lading gjøres ofte og enkelt. 98 passasjerer, kanoer, fjord og isbre laboratorium, panorama restaurant, sklie ned i fjorden, skicruise om vinteren, badstu…

Ekte folkefinansiering

I motsetning til folkeinvesterings plattformer, som tar 5-10% av pengene dine pluss et større kontantgebyr fra selskapet til administrasjon, går her 100% av pengene dine direkte til selskapet du investerer i. Du får umiddelbar tilgang til ledelsen og kan stille de spørsmålene du vil, og blir en del av teamet, aktiv eller passiv. Selskapet skylder ingen skatter eller avgifter og du investerer i selskapet Norwegian Energy AS org.no 918842454 med profesjonelt STYRE OG STYRING. Vi har kontor på Vestlandets innovasjonssenter VIS og du er velkommen til og besøke oss, samsnakke og se hvordan vi jobber.

 

#localexperiences #lojalty #sustainability #planningmaps #fjordcoin #coast #fjords

THERE IS A FJORD IN YOUR FUTURE

Main-map resized 2