Fjord cruise Line Logo

NORWEGIAN FJORD CRUISE LINE

BLI PARTNER

HAR DU LYST TIL Å BLI MEDEIER OG PARTNER I NORWEGIAN FJORD FJORD CRUISE LINE AS, NORGES NYE EXPLORER CRUISE REDERI?

MED LOKALE OPPLEVELSER, SOM OGSÅ ER MILJØVENNLIG OG TEKNOLOGIDREVET

Forløperen ble startet av Mads Bækkelund i 2008 med skipet MV Fjord Visjon hvor NRK1 og en rekke andre kanaler er med på båtens ferd i «oppdrag Sognefjorden» og «oppdrag nord Norge», med rundt 20 millioner følgere.  Dette leder til etableringen av et profesjonelt nytt norsk explorer cruiserederi som kjøper sitt første fartøy, og vil utvide med flere linjer og skip etter hvert, og nå kan du bli medeier og partner.

·      Spennende cruise i norske fjorder, og langs kysten med Lofoten og Lyngen, med kultur og historie, samt internasjonal markedsføring.

·      Godt kjøkken med fersk lokal mat & drikke.

·      Mindre cruiseskip med 10-200 gjester både på dagsturer og med overnatting. «Reis noen timer eller flere dager med fjordenes egen cruiselinje». “experience local crew and local food on your way to a destination none of the large cruiseliners can go”.

·      Faste rutecruise i Sognefjorden som er enkle for turistene og booke på www.fjordbooking.com som er selskapets egen portal for enklere pakketurer, men også mer spesialiserte cruise over flere dager. Med skiturer, foredragsholdere og spennende landturer med genuine lokale opplevelser. Vi har også tidvis «open bridge» med muligheter til å lære navigasjon. Se www.fjordvisjon.com

 ·      Vi utvikler egne interaktive kart hvor gjester kan sette sammen cruise sammen med transport og opplevelser i land, og lage egne reiseruter, og reise hele veien på samme QR kode på mobilen.

     Vi utvikler et eget digitalt lojalitets program med en egen digital valuta hvor gjestene får 1 Norwegian Fjord Coin for hver 1.000,- kr du bruker om bord, som kan veksles inn i nye opplevelser, se www.norwegianfjordcoin.no. Her skal vi også jobbe med og koble oss opp mot lokale tjenester og leverandører. Og nye reiser skal kunne bestilles med Fjordcoin bla for å unngå dyre kredittkort og vekslings gebyrer.

·      Miljøvennlig med landstrøm. All kloakk blir renset og pumpes i land og vi jobber også med biodrivstoff og elektriske løsninger

·      30.000 aksjer a 1.000,- kr tilgjengelig i det skipseiende selskap NORWEGIAN FJORD CRUISE LINE AS. For hver 1 aksje i NFCL medfølger også 1 aksje i det operative markedsselskapet FJORDBOOKING AS som også har 30.000 aksjer. Med andre ord samme eierbrøk i begge selskap. Minste tegningsbeløp 25.000,- kr. Det er 100% fradrag for investeringer på skatten, på inntil 500.000,- og selskapet søker også om skattefunn. 

·      Norsk flaggede båter med norske aksjeselskap som eiere. 

     NFCL ser også fremover mot verdens første helelektriske cruisebåt, med explorer stil, og beregnet på og gå i fjordene hvor lading gjøres ofte og enkelt. 100 passasjerer, kanoer, fjord og isbre laboratorium, panorama restaurant, sklie ned i fjorden, skicruise om vinteren, badstu…

 

#localexperiences #lojalty #sustainability #planningmaps #fjordcoin #coast #fjords

THERE IS A FJORD IN YOUR FUTURE

Main-map resized 2