Fjord cruise Line Logo

NORWEGIAN FJORD CRUISE LINE

BLI PARTNER

 

Hvordan blir folks reisemønster etter Covid 19? Vil folk fortsatt trenge seg sammen i mega cruiseskip, sammen med 2.500 andre turister, eller reise på små explorer skip i de norske fjordene?

Når andre cruise rederier har med seg milliardgjeld, og stadig flere reiselivs bedrifter blir kjedifiserte, kan vi ønske velkommen ombord til et gjeldfritt helnorsk fjord explorer cruise rederi.

 
 

MED LOKALE OPPLEVELSER, SOM OGSÅ ER MILJØVENNLIG OG TEKNOLOGIDREVET.

Forløperen ble startet av Mads Bækkelund i 2008 med skipet MV Fjord Visjon, hvoretter NRK1 og en rekke andre kanaler er med på båtens ferd i «oppdrag Sognefjorden» og «oppdrag nord Se her med rundt 20 millioner  følgere.  Dette leder nå til etablering av et profesjonelt nytt norsk explorer cruiserederi som kjøper sitt første fartøy, og vi vil utvide med flere linjer og skip etter hvert. Her kan du bli medeier og partner.

·      Verden søker bort fra  masse turisme og flokk opplevelser, og vi tilbyr spennende cruise i norske fjorder med Sognefjorden, og langs kysten med Lofoten og Lyngen, med kultur og historie.

·      Godt kjøkken med fersk lokal mat & drikke.

·      Mindre cruiseskip med 10-100 gjester både på dagsturer og med overnatting. «Reis noen timer eller flere dager med fjordenes egen cruiselinje». “experience local crew and local food, on your way to a destination none of the large cruiseliners can go”.

·      Faste rutecruise i Sognefjorden som er enkle for turistene og booke på www.fjordbooking.com som er selskapets egen portal, men også mer spesialiserte cruise over flere dager. Med skiturer, foredragsholdere og spennende landturer med genuine lokale opplevelser. Vi har tidvis også «open bridge» hvor du kan få et innblikk i navigasjon. Fjordbooking skal også utvikles til en reiseportal med overnatting og aktiviteter i Norge, med lave kommisjonssatser, som kombineres med “explorer cruise”.   Vi utvikler egne interaktive kart, hvor gjester kan sette sammen cruise med transport og opplevelser i land, og lage egne reiseruter, og reise hele veien på samme QR kode på mobilen.

     Vi utvikler et eget digitalt lojalitets program med en egen reiselivsvaluta hvor gjestene får  Norwegian Fjord Coin i en egen app- du kan veksles inn i nye opplevelser, se www.norwegianfjordcoin.no. Her skal vi også jobbe med og koble oss opp mot lokale tjenester og leverandører. Og nye reiser skal kunne bestilles med Fjordcoin bla for å unngå dyre kredittkort og vekslings gebyrer.

·      Miljøvennlig med landstrøm. All kloakk blir renset og pumpes i land og vi jobber også med biodrivstoff og elektriske løsninger

·      30.000 aksjer a 1.000,- kr tilgjengelig i det skipseiende selskap NORWEGIAN FJORD CRUISE LINE AS. For hver 1 aksje i NFCL medfølger også 1 aksje i det operative markedsselskapet FJORDBOOKING AS som også har 30.000 aksjer. Med andre ord samme eierbrøk i begge selskap. Minste tegningsbeløp 25.000,- kr. Det er 22% fradrag for investeringer på skatte likningen for din innsats, og selskapet søker også om skattefunn. 

·      Norsk flaggede båter med norske aksjeselskap som eiere. 

     NFCL ser mot verdens første helelektriske cruisebåt, med explorer stil, og beregnet på og gå i fjordene hvor lading gjøres ofte og enkelt, fra vannkraftverk, 98 passasjerer, kanoer, fjord og isbre laboratorium, panorama restaurant, sklie ned i fjorden, skicruise om vinteren, badstu…

Her kan du se selskapets budsjetter, vedtekter, formalia og styre:

 

#localexperiences #lojalty #sustainability #planningmaps #fjordcoin #coast #fjords

THERE IS A FJORD IN YOUR FUTURE

Main-map resized 2